Urmărește emisiunea live


ATAC. A apărut o nouă înregistrare de la Bruxelles-VIDEO

Poliția federală belgiană a difuzat luni pe contul de Twitter o înregistrare video cu cel de-al treilea suspect în atacurile din 22 martie de pe aeroportul Bruxelles-Zaventem, supranumit 'omul cu pălărie', pentru a-l identifica.

Până acum numai capturile obținute din înregistrările camerelor de supraveghere au fost difuzate de poliție. 'Este o nouă înregistrare video care nu a fost încă difuzată', a declarat un purtător de cuvânt al parchetului federal. În aceste imagini apare bărbatul care purta o jachetă bej și o pălărie închisă la culoare trasă pe ochi, ochelari, împingând un cărucior cu bagaje pe care se afla o geantă mare neagră.

Alături de el (nefiind clar în imagini) se află autorii atacurilor sinucigașe Ibrahim El Bakraoui și Najim Laachraoui, deja identificați.

Potrivit unei surse apropiate investigației, anchetatorii lucrează încă la ipoteza potrivit căreia 'bărbatul cu pălărie' ar putea fi Fayçal Cheffou, singurul inculpat și arestat în acest dosar până în prezent. Dar acesta nu colaborează cu anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel