Astrolog rus: Al Treilea Război Mondial va începe în 2014

Astrologulrus Pavel Globa, care a prezis cu exactitate atacurile din 2001 asupra World Trade Center, a readus în atenție o prezicere pe care a facut-o în urmă cu 10 ani, spunând că anul acesta va izbucni al Treilea Razboi Mondial.

În anul 2010, popularul astrolog a spus ca Ucraina nu va mai exista. Conform acestuia, în 2014, Rusia va intra în razboi din cauza așa-numitului "blestem al lui Lermontov", scrie ziare.com.

"Anul acesta se împlinesc 200 de ani de la nașterea marelui poet și prozator, datele legate de aniversarile sau comemorarile sale aducând consecințe nefaste pentru Rusia", a spus Globa.

Globa spunea în urma cu 10 ani că Rusia va fi prinsă într-un razboi cu Siria, Iran, Azerbaijan sau Turkmenistan. El nu a spus atunci și de Ucraina ca posibil adversar al Rusiei.

În anii care au celebrat nașterea sau au comemorat moartea poetului, Rusia a fost martora unor evenimente catastrofale.

Lermontov s-a nascut în 1814 și, exact după un secol, a izbucnit Primul Război Mondial. Lermontov a murit într-un duel în 1841 și, după 100 de ani, Rusia a fost atacată de Germania nazistă.

În previziunile sale, Pavel Globa nu include Ucraina ca adversar principal al Rusiei in Al Treilea Război Mondial, însa îi acorda un rol important în aceste evenimente care, conform lui, se vor dezvolta anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel