Astrolog: Până în decembrie 2019, ne aflăm în această situație

horoscop 2019
horoscop 2019

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, în 2019 ne vom confrunta cu păcăleli sau capcane.

„Se spune că anii în care Jupiter tranzitează semnul Săgetătorului sunt printre cei mai fructuoși, mai ales pentru cei îndrăzneți, studioși și dornici să își extindă orizonturile. Până în decembrie 2019, ne aflăm în această situație. Cu o mică mențiune. Neptun se află în Pești și va face de trei ori careu (tensiune) cu Jupiter din Săgătător (13 ianuarie, 16 iunie, 21 septembrie). Jupiter se ocupă cu exageratul, iar Neptun aduce confuzie.

Deci, din dorința de a schimba și dintr-o incredere oarbă, este posibil ca la anu' să ne confruntăm cu mici păcăleli/capcane. Dar, după cum ziceam acum ceva timp, păcăleala pe păcăleală se scoate”, a scris, sâmbătă, 29 decembrie, Daniela Simulescu pe rețeaua de socializare Facebook.

„Știi cum aș descrie eu din punct de vedere astrologic anul 2018? Ca o limbă de soacră. După ce că am avut și Venus (iubirea) și Marte (acțiunea) retrograde, pe deasupra astrograma momentului trecerii în noul an are Luna în Scorpion (într-o astrogramă natală, poziția Lunii arată cum este sufletul tău). Carevasăzică nu a ajuns cât te-ai perpelit în ultimele douăsprezece luni, vei dori să îți aduci aminte totul până la ultimul detaliu și să simți fiecare clipă purtătoare către abisul plăcerii sau către vârful cel mai înalt al durerii. Și știi de ce? Pentru că vei avea nevoie să ajungi în punctul ăla critic în care să zici ajunge", scrisese Daniela Simulescu într-un alt mesaj postat în mediul online.

 

VEZI ȘI: Astrolog, schimbare radicală până în 2026: Domnilor, pregătiți-vă!


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel