Astrolog: "Kovesi, o persoană care sacrifică." Asemănarea cu Firea

Astrologul Cristina Demetrescu a fost solicitată să prezinte previziunile astrologice pentru Codruţa Kovesi, într-o emisiune Tv.

Prezentă în platourile Realităţii Tv, la emisiunea Denisei Rifai, astrologul Cristina Demetrescu a prezentat "starea astrologică" a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi:

"Kovesi este o persoană care sacrifică. Şi pe sine se sacrifică. Are o cauză-ţintă pentru care se luptă. Ce este foarte drept este că, tăuroaică fiind, ai tendinţa să o crezi, în momentul în care vorbeşte! Este o lecţie pe care am învăţat-o dintotdeauna la Tauri, dar nu trebuie să iei de bun tot ce zice. Vorbeşte, vorbeşte cu fermitate. Taurul este foarte convins că ceea ce spune este lege. Şi acolo (la DNA - n.red.) există nişte probleme, nişte lucruri care poate n-or fi toate cum zice dumneaei. Dar, are acelaşi destin în Capricorn ca şi doamna Firea, dar are o structură puţin diferită. Sportul pe care l-a făcut se face cu sacrificiu de sine, mai ales când joci într-o echipă. Ea are structură de soldat. Este o structură de tipul: eu am intrat, eu nu mai contez. Are Jupiter, Marele Benefic, pe carieră, pe Vărsător, despre care vorbim pe ideea de a da mai mult societăţii." a precizat astrologul.

Poate intra în politică

"Are o structură interesantă pentru a conduce. A avut cei mai grei trei ani între 2014 şi 2017 . Adică, dacă n-au pus-o la pământ în acea perioadă, nu ştiu când se va mai întâmpla lucrul acesta. Nu va rămâne neapărat în această poziţie, pentru că Uranus care vine cu schimbări, întră pe zodia Taurului şi este valabil pentru toţi Taurii. Din 15 Mai până prin iarnă, după care definitiv o să intre în 2019. Uranus aduce schimbări majore. Se închide o perioadă în care a stat în Berbec şi şapte ani şi-a făcut grupuri, grupuri de duşmani. Ea luptă pentru o cauză. Are un Benefic pe carieră, este un destin politic. Ea acuma nu are un rol politic, ca să spun aşa, dar poate să aibă. Ca şi doamna Firea, care nu a avut un rol politic, dar acum îl are. Deci, dacă vrei poţi!" a încheiat astrologul Cristina Demetrescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel