EXCLUSIV  Astrograma zilei de 1 Decembrie. Ce surprize arată certificatul astrologic

Daniela Simulescu, astrolog DC News / 01 dec 2019 / 17:57 Salveaza PDF Comentarii
1 Decembrie
1 Decembrie

Momentul semnării Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 are un certificat astrologic care ne arată multe dintre caracteristicile poporului român, nevoile sale, dar și modul în care ne setăm obiectivele.

Țara noastră s-a născut cu Soarele (personalitatea) în semnul Săgetătorului, ceea ce înseamnă că este idealistă, atrasă tot timpul de religie, dreptatea absolută, credință, explorare, străinătate, călătorie, sport și filosofie. Însă în același timp, are un set de principii exagerate, prejudecăți peste măsură și impresia că deține adevărul suprem.


Poziția Lunii arată mentalul colectiv, emoțiile, nevoile profunde, sufletul țării. În ziua Marii Uniri, Luna se afla în semnul Scorpionului. Este ca și cum sufletul nostru este plin de traume, de suferințe, de angoase. Mai înseamnă și că avem tendința de victimizare, de a duce nivelul de suportabilitate la cote inimaginabile(trecem ușor peste orice tragedie), adică așteptăm să ne ajungă cuțitul la os pentru a ne lupta pentru drepturile noastre. Dar această poziție a Lunii are și o calitate extraordinară: aceea de a se regenera de fiecare dată. Deci, România este ca Pasărea Phoenix, renaște din propria cenușă, mult mai puternică.


Marea Unire s-a semnat puțin după prânz, la Alba-Iulia, ceea ce dă un ascendent în Vărsător. Ascendentul arată cum ne construim și cum ne văd celelalte popoare. Iar Vărsătorul este un semn al socialuiui, al neobișnuitului, al inovației, al tehnologiei, al internetului, al ezoterismului, și al noncomformismului. Vrem să ne considerăm speciali, diferiți, și să fim individualiști. Suntem vizionari, dar facem schimbări foarte greu.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23