Asteroid descoperit de NASA valorează 10.000 de cvadrilioane de dolari. Oamenii de știință sunt în DELIR, element comun cu Pământul - VIDEO

NASA a descoperit un asteroid rar, greu şi extrem de valoros.

Descoperirea asteroidului Psyche a fost făcută de telescopul spațial Hubble al NASA, care a relatat imagini impresionante. Psyche se află la aproximativ 370 de milioane de kilometri de Pământ, în centura principală de asteroizi a sistemului solar dintre Marte şi Jupiter.

Asteroidul Psyche şi are o lăţime de circa 35 de km. Spre deosebire de majoritatea asteroizilor care sunt fie stâncoşi, fie îngheţaţi, Psyche este ”fabricat” aproape în întregime din metale, la fel ca miezul Pământului, potrivit unui nou studiu publicat luni, 26 octombrie, în revista Planetary Science Journal.

„Am văzut meteoriţi care sunt în mare parte metalici, dar Psyche ar putea fi unic prin faptul că ar putea fi un asteroid care este realizat în totalitate din fier şi nichel”, a declarat Tracy Becker, unul dintre autorii studiului şi un om de ştiinţă al Southwest Research Institut din San Antonio, Texas.

Datorită conținutului său și a dimensiunilor, asteroidul ar putea avea o valoare de 10.000 de cvadrilioane de dolari (10.000.000.000.000.000.000 de dolari) sau de aproximativ 10.000 de ori mai mare decât economia globală începând cu 2019, spun oamenii de ştiinţă, citați de adevarul.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel