ASTA-I CHIAR TARE! Chirieac: E cel mai cumpărat produs înainte de 15 mai!

„Lumea trebuie să înțeleagă că nu comandă Guvernul coronavirusul”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

„Mi-e teamă că, în România, pe măsură ce va fi reluată activitatea economică, va crește numărul de infectări. Chiar dacă se vor redeschide terasele de la 1 iunie sau 15 iunie, tot vor fi mai multe infectări decât este cazul acum. A face însă manifestație, demonstrație prin parc, la gratare...", a spus Bogdan Chirieac, miercuri, la Antena 3, moment în care a intervenit Radu Tudor: „Păi sunt pline parcurile! Spunea și doamna doctor, când a venit în drum spre Antena 3. Și eu am trecut pe lângă Parcul Tei, era plin. Cred că erau 200 de persoane!"

„Am vorbit, după-amiază, cu reprezentanții unui mare lanț de magazine”, a continuat Bogdan Chirieac. ”Jos pălăria pentru ei, fiindcă nu au rupt lanțurile de aprovizionare în pandemie. România nu a avut probleme așa cum – o să râdeți – au fost în Occident. Deocamdată, cel mai cumpărat produs este cărbunele pentru grătar", a spus Bogdan Chirieac, adăugând ulterior: „Lumea trebuie să înțeleagă că nu comandă Guvernul sau Parlamentul coronavirusul! Toată lumea trebuie să fie extrem de atentă! În opinia mea, va crește numărul de infectări, pentru că se reia activitatea economică. Lumea vine la fabrică, pentru că nu ai pâine de pus pe masă. Și e decizia pe care nu o ia numai România, ci toate statele lumii."

Cu privire la un vaccin, a spus că nu crede că o să apară unul în 2020. „Eu la vaccin nici nu mă gândesc. Nu cred că o să apară anul acesta. Au explicat specialiștii. E foarte greu să faci vaccin pentru un asemenea tip de virus, dar măcar un tratament", a conchis Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel