Aspecte dramatice de Revelion pe Valea Prahovei. Situație extrem de bizară-SONDAJ

Românii au căutat cel mai mult pentru Revelion destinaţii turistice precum Valea Prahovei, gradul de ocupare a unităţilor de cazare din staţiunile româneşti fiind de aproape 100%.

Locurile s-au vândut cu mult timp înainte. De exemplu, la anumite hoteluri nu mai sunt locuri din august, la fel la unele pensiuni. 

Aspecte dramatice legate de preț

Occidentul nu prea prețuiește Revelionul. Oamenii se strâng în piața publică, ciocnesc un pahar de șampanie și atât. La români, comunismul încerca să astupe Crăciunul și atunci oamenii nu aveau liber de Nașterea Domnului, în schimb după Anul Nou, zilele de 1 și 2 erau libere. Până în '89, programul televiziunii se construise în jurul Revelionului. Timp de 45 de ani, petrecerea principală era de Revelion și nu de Crăciun. Ca urmare, hotelierii de pe Valea Prahovei au ținut tradițional prețurile cât mai sus. Acest lucru ajunge la aspecte dramatice în Poiana Brașov, mai precis la prețuri astronomice. 

De ce aleg românii să petreacă Revelionul pe Valea Prahovei și nu în afara țării?

De ce să dai o groază de bani la Poiana Brașov când poți să te duci la Barcelona sau în alt loc din lume. În anii '90, te duceai pe Valea Prahovei să te afișezi, să vadă lumea cât ești de bogat. 

Așadar, vă invităm să votați și să răspundeți la întrebarea din sondajul DC News: De ce dă lumea sume astronomice pentru a petrece Revelionul la Poiana Brașov?

VEZI ȘI: Imagini de groază pe Valea Prahovei înainte de Revelion-exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel