Asociere eronată a lui Madalin Ionescu cu imaginea cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital

În urmă difuzarii imaginilor cu Gabriel Cotabiță pe patul de spital, în spațiul public a fost lansată o informație eronată, de catre Valentin Jucan, membru al CNA. 

"Menționam că în emisiunea moderată de Mădălin Ionescu nu a fost difuzată nicio știre referitoare la acest subiect, informație ce poate fi verificată foarte ușor.

Subiectul a fost publicat pe wowbiz.ro fără nicio intenție de a-i aduce vreun prejudiciu lui Gabriel Cotabiță și familiei acestuia. Mai mult decât atât, site-ul nu au difuzat imaginea în întregime tocmai pentru a proteja intimitatea lui Gabriel Cotabiță, un artist respectat și apreciat de Kanal D.

CITEȘTE ȘI: Mădălin Ionescu, scandal uriaș-CNA. "Să îți fie rușine! Om lipsit de scrupule"

Subiectul a fost realizat ca un mare semnal de alarmă privind condițiile necorespunzatoare din spital. Este inadmisibil ca un om într-o situație precară de sănătate să aibă parte de un asemenea tratament într-un spital din România.

Au fost aduse grave și nefondate acuzații la adresa lui Mădălin Ionescu, vedeta Kanal D, în legătura cu acest subiect, ceea ce distrage atenția publicului de la un subiect cu adevarat grav, și anume tratamentul persoanelor spitalizate. Kanal D va continua să atragă atenția asupra neprofesionalismului întâlnit în rândul unor angajați din sistemul de sănătate românesc", se precizează într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel