Asistentul maternal care a violat două fetițe luate în plasament, condamnat

Magistrații Judecătoriei Găești au decis condamnarea unui asistent maternal, care a violat două fetițe luate în plasament, la șapte ani de închisoare.

Un caz șocant a ieșit la iveală în luna octombrie a anului trecut, atunci când un bărbat din comuna dâmbovițană Vişina a fost reținut pentru violarea a două fetițe luate în plasament.

Totul a ieșit la iveală după ce una dintre fetițe, acum în vârstă de 8 ani, a fost adoptată, iar părinților adoptivi li s-au părut ceva suspect în desenele pe care le făcea micuța. Investigată de psihologi, a ieșit la iveală trauma prin care trecuse micuța.

Fetița avea 4 ani când a fost preluată în plasament de familia agresorului. Anchetatorii au descoperit și că o tânără, care acum are 19 ani, a fost victima unor violuri în perioada în care a stat la Vișina. De-a lungul timpului, familia asistentului maternal a avut mai mulţi copii preluați de la stat pentru îngrijire.

Magistraţii Judecătoriei Găeşti au condamnat-o şi pe soţia violatorului pentru „omisiunea sesizării", ceea ce înseamnă că aceasta  cunoştea faptele soţului.

Familia actuală a uneia dintre fetele violate a cerut daune morale, potrivit gazetadambovitei.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel