Asistenta medicală din Vaslui, aflată în comă de la începutul lunii, a murit. Femeia ar fi fost bătută de soț

Victima se afla în comă de la începutul lunii decembrie și ar fi fost agresată de soțul său.

Asistenta medicală de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, care a intrat în comă la începutul lunii, fiind agresată de soț, a decedat la Spitalul Clinic „C.I. Parhon" din Iași, conform Agerpres.

Pe corpul femeii au fost găsite semne ale unor posibile agresiuni, iar în momentul în care s-a prezentat la UPU a spitalului din Vaslui, aceasta avea certificat medico-legal cum că a fost lovită. Așadar, medicii au sesizat IPJ Vaslui, care a întocmit două dosare penale.

Primul a fost deschis după ce cadrele medicale au sesizat instituția, iar al doilea a demarat după ce o rudă a reclamat că femeia a fost bătută de mai multe ori de către soț.

Soțul femeii, psiholog la ITPF

Soțul femeii, care a lucrat ca polițist în IPJ Vaslui, deține în prezent funcția de psiholog în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, filiala Vaslui, iar instituția a anunțat mai multe verificări care vizează conduita acestuia.

„În funcție de rezultatele cercetării desfășurate de către autoritățile competente şi de calitatea procesuală a lucrătorului, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași va dispune măsuri în conformitate cu Statutul Polițistului", au informat oficialii instituției. În această perioadă, bărbatul este în concediu medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel