EXCLUSIV  Asigurările online, avantaje în pandemie, dar şi după. Dorel Duţă (UNSICAR): Oamenii au sesizat, așa că noi vom continua

Online. Foto: Porapak Apichodilok - Pexels
Online. Foto: Porapak Apichodilok - Pexels

Dorel Duţă, preşedintele UNSICAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari), a prezentat şi a analizat rezultatele unui studiu realizat recent despre achiziţia de asigurări online. 

„UNSICAR a făcut un studiu cu privire la digitalizare, în rândul clienţilor pe care îi avem, iar rezultatul a fost cel aşteptat: peste 79% dintre cei intervievaţi cunoşteau faptul că pot achiziţiona o poliţă de asigurare online, 56% se gândesc să folosească achiziţia online iar 27% au făcut-o. E o provocare pentru noi şi rămâne în sarcina noastră să trecem de la procentul de 27% - cei care au achiziţionat, să tindem spre procentul celor care cunosc faptul că pot achiziţiona asigurări online dar nu au făcut-o” , a explicat Dorel Duţă, preşedintele UNSICAR (Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări), în cadrul conferinţei “Quo Vadis 2021!” - Ediția a III-a, Digitalizarea asigurărilor-prioritate ZERO!.

Întrebat dacă, după ce va trece pandemia, oamenii îşi vor păstra obiceiul de a achiziţiona asigurări online, Dorel Duţă a răspuns: „Cu siguranţă procesul îşi va menţine trendul ascendent pentru că ne-am învăţat cu acest lucru. Ce au sesizat consumatorii ca fiind important în achiziţia online – conform studiului – este rapiditatea şi simplitate, iar aici ţine de noi să identificăm acele produse de asigurări care să fie mai simple, mai clare şi mai uşor de achiziţionat. Iar asigurând această nevoie, achiziţia online va continua”.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel