ASIA EXPRESS, SEMIFINALĂ 12 aprilie. PREMIERĂ, ce vor face concurenții pentru bani

ASIA EXPRESS, SEMIFINALĂ 12 aprilie.  Antena 1 dă startul etapei semifinale din Asia Express. Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alex Abagiu și Radu, Adda și Cătălin sunt echipele care pleacă în cursa ce le poate asigura un loc în marea finală.

ASIA EXPRESS, SEMIFINALĂ 12 aprilie.  Taiwanul a fost până acum o țară a surprizelor, iar asta nu se schimbă nici de acum înainte. În prima ediție a acestei etape, Gina pornește din nou căutarea de monede, pe care le va ascunde în cele mai ciudate locuri.

ASIA EXPRESS, SEMIFINALĂ 12 aprilie. Unul dintre acestea este Muzeul de Sare din Tainan, înțesat de piramide din sare, în care concurenții vor fi nevoiți să scotocească pentru a putea merge mai departe pe Drumul Comorilor.

ASIA EXPRESS, SEMIFINALĂ 12 aprilie. În premieră pentru Asia Express, una dintre misiunile din această etapă va depinde în totalitate de talentul concurenților și de ce știu ei să facă pentru a aduna bani.

ASIA EXPRESS, SEMIFINALĂ 12 aprilie. Dacă Abagiu va machia femei pe stradă, iar chef Sorin Bontea le va găti taiwanezilor, rămâne de văzut cum se vor descurca celelalte două echipe în cea mai nouã ediţie Asia Express, difuzată în aceastã seară, dupã Observator, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel