ASIA EXPRESS, pasul spre FINALĂ. Au câștigat AMULETA după o probă "împuțită"

Asia Express - Drumul Comorilor continuă în seara aceasta pe Antena 1. Iată prin ce probe noi vor trece vedetele și care sunt echipele care ajung în marea finală.

Asia Express - Drumul Comorilor, 20 aprilie 2020 Nu ratați luni seara, de la ora 20:30, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 20 aprilie 2020 Ediția din această seară continuă cu noi provocări pentru cele trei echipe rămase în competiție. Vom afla prin ce probe dificile vor mai trece și cine ajunge în marea finală. 

Concurenții au început în forță cursa care îi va duce direct în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor. Ediția de aseară i-a adus în fața unor misiuni dificile, care le-au pus la grea încercare nervii și abilitățile de comunicare. După ce au avut de plimbat un dragon uriaș prin tot orașul, spre finalul zilei au încercat zeci de minute să învârtă titirezi, o activitate foarte plăcută și apreciată de poporul taiwanez. Jocul de amuletã a fost câștigat de Reactoarele 3 și 4, după un efort fizic uriaș și zeci de scări urcate și coborâte.

Cazarea, marea problemă a vedetelor

Cazarea rămâne punctul critic al fiecărei zile pentru vedete, chiar și în ultima etapă a competiției.

O nouă probă cu mâncare

Concurenții au avut parte de o nouă probă cu mânacare specifică zonei - Tofu împuțit, ce s-a dovedit la final a fi un joc de amuletă.

O singură echipă a reușit să mănânce această delicatesă din Taiwan, iar pentru asta au câștigat o amuletă. Este vorba despre Adda și Cătălin, cărora deși tofu le-a provocat stări de rău, au reșit să treacă peste văzând amuleta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel