ASIA EXPRESS. Mesajul lui Jojo după ce a părăsit competiţia

ASIA EXPRESS. Mesajul lui Jojo după ce a părăsit competiţia. Vedeta a avut prima reacţie după ce ea şi Paul Lipate au fost nevoiţi să părăsească competiţia.

"Dragii nostri, multumim pentru toata sustinerea voastra in aceasta perioada. Iubirea , compasiunea, toleranta si intelepciunea voastra ne-au miscat pana in adancul inimii. Voi sunteti cei minunati! Daca am invatat ceva din calatoria noastra acel lucru este ca oamenii trebuie sa traiasca pentru oameni, si nu altfel.
Paul este bine acum si nu stiu ce s-ar fi intamplat daca am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup si suflet in fiecare clipa. Fara ascunzisuri, fara a fi manati de altceva decat de bune intentii si dorinta de a ne continua calatoria.
Celor care au ales sa imi trimita zeci de mesaje negative le spun atat: va inteleg. Sunt convinsa ca nu sunteti oameni rai. Imi place sa cred ca binele face parte din fiecare om care exista pe aceasta planeta, chiar daca lucrurile par altfel uneori. Aparentele inseala. Un montaj iscusit poate functiona perfect in conditiile in care intri deja in "povestea" creata. Este o linie fina intre real si ireal atunci cand privesti un reality show, pentru ca in cele din urma este un format de televiziune. Asa ca eu va rog sa il priviti si rational daca se poate, si nu altfel.

Dezamăgiri numeroase


Dezamagirile asadar au fost numeroase, si nu au avut nicio legatura nici cu "imunitatea" si nici cu alte lucruri care implica "regulile jocului". Am primit insa un cadou imens de la viata in conditiile date: prietenia voastra neconditionata si revelatia faptului ca eu si Paul Ipate suntem facuti unul pentru altul la bine si la greu. Daca am invatat ceva dupa 20 de ani de televiziune, incluzand acest proiect, acela este ca nu cifrele (audienta) conteaza, oamenii conteaza. Multumesc tuturor colegilor si prietenilor nostri din cursa alaturi de care am trait aceasta experienta inefabila.
O sa inchei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care stiu sa citeasca printre cadre si randuri: "iubirea este pentru oameni si zei cea mai mareata divinitate". Va iubim si ne inclinam in fata voastra, publicul nostru. #CatalinasiPaul", a fost mesajul lui Jojo.

Jojo şi Paul Ipate au plecat spre casă brusc, după ce medicul i-a spus lui Paul Ipate că, oricum ar merge, cu rucsac sau fără, problemele sale se vor agrava. Actorul a suferit o operație la spate, dar a intrat în competiție plin de încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel