Asia Express. Andrei Ștefănescu, metodă simplă pentru a face față mâncărurilor picante

Andrei Ștefănescu
Andrei Ștefănescu

Asia Express. Chiar dacã de obicei consumã mâncãruri cu diverse specificuri sau mâncare condimentatã, în momentul în care simţi gustul picant dimineaţa, la prânz şi seara devine uşor complicat. Aflat în Sri Lanka pentru filmãrile noului sezon „Asia Express", Andrei Ştefãnescu a descoperit însã metoda perfecta pentru a face faţã gastronomiei de aici.

Andrei Ştefãnescu a descoperit cum sã se descurce cu mâncarea picantã din Asia.

"Felurile lor de mâncare chiar sunt gustoase, în primele zile a fost perfect, dar dupã aceea începe sã nu-ţi mai placã aşa tare. Eram într-o searã la masã, îmi era super foame, am comandat nişte pui, iar când a venit era acoperit de condimente. Am luat o gurã, dar nu puteam sã fac faţã. Aveam o canã cu apã fierbinte, pentru cã îmi comandasem şi niste ceai, aşa cã am luat fiecare bucatã şi am spãlat-o un pic. A fost fix ce trebuie!", povesteşte Andrei.

Andrei Ştefãnescu şi Liviu Vârciu sunt coprezentatorii noul sezon „Asia Express", filmat de aceastã datã în Sri Lanka şi India. Cei doi descoperã pentru telespectatori locurile interesante, obiceiurile neobişnuite şi stilul de viaţã al oamenilor din aceste locuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel