ASIA EXPRESS. Ana Morodan și Teleșpan s-au întors în competiție

ASIS EXPRESS. Ediție cu multe răsturnări de situație aseară, pe Antena 1, în Asia Express - Drumul Elefantului, reality-show ce s-a impus ca lider detaşat de piaţã, pe toate categoriile de public.

Seara a început cu o veste neașteptată din partea Ginei Pistol și un mesaj emoționant din partea cuplului Jojo-Paul Ipate, ce au fost nevoiți să părăsească show-ul din cauza problemelor de sănătate: „Inițial nu am crezut că e un lucru foarte grav. Dar acum am dureri, iar neurochirurgul de la spital mi-a spus că dacă mai merg cu rucsacul în spate voi ajunge iar la operație în câteva zile, dacă merg și nu mai car nimic este doar un lucru pe care eu îl amân. Pentru mine lucrurile sunt destul de clare", a spus Paul.

„Asia Express este experiența vieții noastre!", a adăugat Jojo cu lacrimi în ochi.

Dar pentru că cel mai dur reality-show surprinde la fiecare pas, Ana Morodan și Teleșpan, eliminați săptămâna trecută, s-au reîntors în competiție, în locul echipei Jojo-Paul Ipate: „Îmi doream să ajung acasă, dar, pe de altă parte în momentul în care mă pui în fața unei încercări nu voi spune niciodată nu. Eu cred în semne, poate că drumul nostru trebuie să continue așa. Tot ce pot să spun este că de acum noi vom lupta".

Noi provocări pentru concurenţi

Duminică seară, după ce au primit o demonstrație din partea unui localnic, vedetele au fost nevoite să facă și ele ceai masala, o băutură delicioasă cu specific indian, respectând tehnica și rețeta amestecului de condimente: „Asta nu este ceai masala, este doar ceai pe pantofi", declara Șerban Copoț, încurcat de misiune.

Ulterior, echipele au plecat către următorul punct de întâlnire, acolo unde doar primele trei echipe ajunse se calificau în jocul de amuletă. Ana Morodan și Teleșpan, CRBL și Oase, alături de Cocuța și Bogdan au fost cuplurile care s-au luptat cot la cot să transporte 50 bidoane de plastic cu ajutorul unui tuk tuk, emblema traficului asiatic și să le descarce în locurile însemnate. Jocul a luat o turnură neașteptată în momentul în care Ana Morodan a intrat, din greșeală, în mopedul condus de CRBL, accidentându-l pe Oase la picior: „Când am încercat să îndrept laba piciorului aia a fost. M-a lovit o durere incredibilă. După, mi-am dat seama că m-am lovit și la cap". Acesta a fost transportat de urgență la spital, pentru mai multe investigații, iar CRBL a continuat proba alături de Andrei Ștefănescu, ce s-a dovedit a fi un coechipier de nădejde. Cei doi au reușit să câștige proba de amuletă, iar CRBL a adjudecat suma de 1000 de Euro și avantajul de a merge direct către punctul de oprire, fără a mai fi nevoit să îndeplinească următoarea misiune.

O nouă provocare pentru vedetele din Asia Express - Drumul Elefantului a constat în a convinge 12 localnici să urce alături de ei într-un tuk tuk, pentru un minut. Deși proba a părut imposibilă, toate echipele s-au descurcat și au pornit, ulterior, spre punctul final de oprire. Deși toți obținuseră transport, pe drum, Gina Pistol le-a transmis că au voie să continue cursa cu aceeași mașină doar în cazul în care șoferul nu are mustață: "În India, dintr-un miliard și 400 de milioane de locuitori, cred că există doar vreo trei, patru fără mustață!", a spus George Vintilă contrariat. Așa se face că Ruby și Robert, Ana Morodan și Teleșpan au convins șoferii să renunțe la acest simbol indian al mândriei, în vreme ce restul echipelor au fost nevoite să facă iar autostopul. După ce Oase a ieșit de sub supraveghere medicală, a decis să continue cursa alături de CRBL, în ciuda faptului că accidentul l-a lăsat cu piciorul în ghips. În vreme ce colegii lor porniseră către steagul Asia Express, cei doi au fost transportați de echipa de producție la locul
de întâlnire cu Gina Pistol, din cauza faptului că se aflau pe ultimul loc, după trei ore și jumătate în care au încercat să facă rost de autostop.

Finalul a adus o veste bună în echipa Ana Morodan-Teleșpan, care proaspăt întoarsă în Asia Express - Drumul Elefantului, a reușit să câștige și singura imunitate a acestei etape: "Aveam nevoie de imunitatea asta, dar suntem și puțin triști. Ne pare tare rău pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Oase. Chiar nu am vrut să se întâmple așa ceva pentru că este un tip foarte ok", a spus Ana Morodan.

Vedetele din Asia Express- Drumul Elefantului primesc scrisori de la cei dragi

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, începe o nouă ediție plină de aventuri la Asia Express- Drumul Elefantului. Vedetele vor avea de îndeplinit alte misiuni complexe, însă, de data aceasta, prima echipă ce va ajunge la punctul final de oprire va beneficia doar de cazare la hotel, însă nu și de
imunitate.

După o zi obositoare în care probele îi vor testa de nenumărate ori, misiunea cazării le va pune și de data aceasta mari probleme: "Nu sunt deloc fericiți că stăm aici. Băteau în gratii, se certau ca noi să fim evacuați de acolo, pentru simplul fapt că noi suntem de altă religie, de altă culoare a pielii. Pentru ei, reprezentam un pericol real. Ni s-a spus foarte clar că le este frică de noi", vor spune George Vintilă și Șerban Copoț. Cu toate acestea, o surpriză neașteptată din partea echipei de producție îi va umple cu energie, pentru a putea continua cursa celui mai dur reality-show. După mai bine de o lună în care au stat departe de casă, încercând să supraviețuiască fără cazare, mâncare, cu doar un Euro pe zi, vedetele din

Asia Express vor primi o serie de scrisori emoționante din partea celor dragi: "De ce îmi faceți asta? Abia mă abțin, îmi vine să mor. Vreau acasă. Îi simt și mai departe cu aceste scrisori", va mărturisi Șerban cu lacrimi în ochi. "Când pleci departe de oamenii care îți sunt familie și sprijin, realmente îți dai seama că ești foarte norocos și că viața nu este despre obiecte, nu este despre câți bani ai în cont, ci despre mâna aia de oameni care este lângă tine și este mândră, indiferent ce ai face", va spune Ana Morodan, într-un moment de sinceritate.

În seara aceasta, vedetele vor continua traseul prin India, iar CRBL și Oase, echipă dezavantajată de accidentul la picior suferit de Oase în ediția trecută, nu pare că vrea să renunțe: " Până nu e ceva grav, să fiu inconștient, eu nu plec de aici. Luptăm cât putem!". " Nu vreau să se instaureze sentimentul de milă din partea colegilor față de noi. În cazul acesta, mai bine plecăm acasă acum", va spune hotârăt CRBL, care va fi nevoit să care rucsacul coechipierului său, dar să îi fie și sprijin pe parcursul probelor. Cum se va descurca acest cuplu într-un reality-show ce testează limitele fizice și pshice, dar și cum va decurge ziua pentru restul echipelor rămase în competiție, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:00, într-o nouă ediție Asia Express - Drumul Elefantului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel