Asia Express, 26 martie. Tensiuni între coechipieri. Relația se CLATINĂ

Maratonul Asia Express continuă în ultima țară din Drumul Dragonului, Thailanda.

Jocul a început cu opt echipe, iar misiunile grele au restabilit ordinea în ceea ce privește șansa la marele premiu de 30.000 de Euro.

Astfel, Ana Baniciu și Raluk, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Daniela Crudu alături de Vica Blochina sunt concurenții care au în acest moment o șansă reală la câștig, fiind cei care se vor întrece în cea mai aprigă luptă de până acum.

După mai bine de 3500 de kilometri parcurși prin trei țări diferite, timp în care au supraviețuit cu doar 1 Euro pe zi, apelând la bunăvoința localnicilor, cele trei echipe ce s-au calificat în ultima etapă a acestui concurs și văd în Thailanda o nouă provocare pe care o întâmpină cu multă determinare.

Din Cambodgia, cea mai săracă țară din Asia, concurenții vor ajunge în mijlocul unei civilizații prospere.

Nouă serie de probe

Deși concurenții se gândesc la plaje cu nisip fin, la apa cristalină și la o atmosferă generală de vacanță atunci când vorbesc despre această țară, cel mai dur reality show le va pregăti o serie de probe care le vor pune la mare încercare pregătirea fizică, dar și răbdarea. 

Echipele de pe podium vor apela încă o dată la bunăvoința localnicilor pentru a îndeplini prima misiune, timp în care vor mai avea de recreat o serie de fotografii ce ilustrează emblematicul animal al acestei țări.

Drumul Dragonului va continua și în Satul Elefanților, cel mai mare sat de acest gen din lume, ce găzduiește peste 250 de exemplare ce beneficiază de o îngrijire specială. Doar primele două echipe care vor ajunge la acest punct de întâlnire vor avea șansa să joace Proba Amuletei, pentru bonus și suma de 1000 de Euro.

Concurenții vor avea de transportat coșuri încărcate, printr-o serie de obstacole ce le vor testa echilibrul și rapiditatea, inclusiv printr-un ,,tunel” format din elefanți, având grijă să nu piardă fructele cărate pe drum. 

Tensiuni

Nervii întinși la maximum, presiunea acestei etape, dar și oboseala fizică și psihică își vor spune cuvântul, iar relația dintre coechipieri pare că începe să clatine: ,,Luăm cele mai proaste decizii. Nu mai suport nimic!”-  toate acestea într-o nouă ediție a celui mai dur reality show, ,,Asia Express”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel