Prima ELIMINARE la Asia Express. Ancora a fost ROȘIE. Cine a părăsit competiția

Asia Express - Drumul Comorilor a continuat și în seara aceasta, de la ora 20:00, pe Antena 1, cu noi provocări pentru cele nouă echipe. Iată cine a concurat în Cursa pentru Ultima Șansă, prin ce probe au trecut, dar și cine a părăsit competiția.

Asia Express - Drumul Comorilor, 25 februarie 2020 Nu ratați marți seara, de la ora 20.00, un nou episod Asia Express, doar pe Antena 1!

Asia Express - Drumul Comorilor, 25 februarie 2020 Cele nouă echipe continuă în seara aceasta lupta pe Drumul Comorilor, în Asia Express, cu noi provocări, greuțăți și amintiri ce-i vor marca pe viață. Acțiunea atinge cote dramatice, iar toate contrastele acestei lumi vor fi gustate din cel mai aglomerat oraș. Concurenții vor fi la limita extremului și vor trece printr-un șoc emoțional, dar și printr-unul spiritual. 

Vedetele Asia Express, în lacrimi

În timp ce frații Ristei și Alina Ceușan cu Carmen Grebenișan au trăit experiențele bune ale acestei experiențe, câștigând imuniatatea, restul echipelor au avut parte de momente și povești de viață cu adevărat emoționante.

"Te gândești cum trăim noi acasă și din ce facem noi drame. E foarte nedreaptă împărțeala în lume, foarte nedreaptă", a spus Lia Bugnar, profund emoționată. 

Cine participă în cursa pentru Ultima Șansă

Echipele care participă în cursa pentru Ultima Șansă sunt formate din: Nico și Andra, Alex Velea și Mario Fresh iar a treia echipă este aleasă de concurenți a fost Alex Abagiu și Radu Vlăduț.

Cea mai grea probă de până acum, din cursa pentru Ultima Șansă


Nico și fiica ei au fost nevoite să caute peturi de plastic în gunoi, Alex Velea și Mario Fresh au ajutat un copil la teme, iar Alex Abagiu și Radu au ajutat la repararea unei case.

"A fost cel mai șocant moment de până acum. Cel mai tare doare inocența cu care se uitau copiii ăia și nu vedeau mediul acela insalubru ca fiind ceva rău", a spus Alex Abagiu.

"Mi-e milă de copiii ăstia. Trebuie să fim mai fericiți cu ce avem", a spus și Alex Velea cu lacrimi în ochi.

În ce ordine au ajuns echipele

Prima echipă ajunsă la Gina: Alex Velea și Mario

Echipa ajunsă pe ultimul loc: Nico și Andra

Ce culoare are ancora

Au fost emoții mari pentru Nico și Andra în cursa pentru Ultima Șansă și din păcate ancora a avut culoarea Roșie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel