ASIA EXPRESS, 19 martie 2018. LORA, momente dificile. Ionuț Ghenu, SINGUR în misiune

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  Vor fi momente dure în emisiunea ”Asia Express”, luni. 

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  Oboseala, deshidratarea și presiunea competiției își spun cuvântul, iar mâine seară de la ora 20:00, Lora va trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate.

Aflată în Cambodgia alături de colegii săi pentru ultimele misiuni din această țară, cântăreața se confruntă cu o toxiinfecție alimentară, ce îi pune în pericol locul în joc.

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  Simptomele evidente i-au alertat pe medicii din echipă, astfel încât Lora va ajunge pe perfuzii și îi vor fi administrate săruri și minerale pentru rehidratare.

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  ”Lora este epuizată, deshidratată, nu a mâncat nimic de o zi și nici azi dimineață nimic. Clar nu e bine. Îmi este greu când o văd că trece printr-un moment mai dificil.”, declară Ionuț Ghenu.

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  De mai bine de trei săptămâni, vedetele dorm și călătoresc în condiții extrem de grele, iar suma de 1 Euro pe care o primesc nu le poate asigura hrana zilnică.

De aceea, sunt nevoiți ca în fiecare zi să apeleze la bunăvoința localnicilor, fără a uita că orice moment pe care îl pierd i-ar putea costa scump la ultimul punct de control.

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  ”Totul este pe viteză, condițiile sunt foarte greu de suportat și dacă ești perfect sănătos. Noi nu prea avem niciodată timp să ne cumpărăm ceva de mâncare cu banii pe care îi primim, pentru că nu vrem să pierdem nicio secundă”, afirmă Lora.

Ionuț Ghenu, singur în misiune

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  În ediția de luni seară, Lora va rămâne sub supraveghere medicală, iar Ionuț Ghenu va fi nevoit să înceapă prima misiune singur.

[citeste si]

Lucrurile se vor complica și mai mult pentru acest cuplu în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că plecarea în cursă este stabilită de un test al coordonării în echipă.

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  Vedetele vor fi nevoite să învețe în doar zece minute o serie de pași de dans din cultura cambodgiană, iar mișcările, ritmul, înclinarea capului și legătura cu partenerul sunt amănunte importante pentru profesorul care va juriza. Fără un coechipier, Ionuț va încerca să deprindă pașii de dans de unul singur, dar misiunea se va dovedi a fi la fel de complicată și pentru ceilalți. 

Proba recompensei, 1000 de euro și un bonus perfomant

ASIA EXPRESS, 19 martie 2018.  Luni seară, de la ora 20:00, urmează o etapă grea pentru cele patru echipe rămase în competiție, dar în special pentru cuplul Lora și Ionuț Ghenu.

Misiunile prin care vor trece vedetele nu vor fi deloc ușoare, dar pentru că miza va fi și de data aceasta una substanțială, aceștia vor lupta aprig pentru a ajunge la amuletă. Dacă Lora va reuși să i se alăture iubitului său în cursă, dar și ce echipe se vor califica în proba recompensei, ce pune în joc 1000 de Euro și un bonus important, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări luni seară, într-o nouă ediție ”Asia Express”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel