ASIA EXPRESS, 10 martie, situație critică: India e un coșmar!

Irina Constantin / 10 Martie 2019 / 09:56 Salveaza PDF Comentarii

ASIA EXPRESS, 10 martie. Show-ul ”Asia Express” nu este sinonim cu confortul. Aventura atinge cote maxime, în emisiunea din această seară, de la ora 20:00. 

ASIA EXPRESS, 10 martie. Șase cupluri au rămas în competiție. Concurenții se vor afla, pentru prima dată, într-o situație critică: nicio șansă de cazare. 

ASIA EXPRESS, 10 martie. "În momentul acesta, pentru noi, India este un coșmar.", va afirma Șerban Copoț.

ASIA EXPRESS, 10 martie. Pentru că se află în India, vedetele vor pleca în cursă duminică seară în haine tradiționale indiene, pe care vor fi nevoiți să le îmbrace corect, după o demonstrație primită de la localnici. Tehnica de înfășurare a sari-ului este o artă care necesită multă îndemânare, pentru că bucata de material a piesei de vestimentație are de la patru la opt metri lungime. Prin urmare, fiecare echipă va trece printr-un test al răbdarii și imaginației, contracronometru, de care va depinde primirea următorului indiciu.

”Nu suntem bine primiți”

 

ASIA EXPRESS, 10 martie. După o zi de misiuni care le vor pune nervii la încercare, cel mai greu test va fi, fără îndoială, în momentul în care Gina Pistol va da stop cursei. Pentru George Vintilă, asta va însemna o primă seară în care va trebui să caute cazare alături de coechipierul său, Șerban Copoț, care pare că-și va pierde speranța după ore întregi de încercări: "Nu întâlnim ospitalitatea aceea. Nu există pur și simplu om care să te primească în casa lui seara", va mărturisi acesta. "Nu suntem bine primiți, pur și simplu nu își doresc să facem parte din comunitatea lor", adaugă Jojo.

”O mahala”

 

ASIA EXPRESS, 10 martie. Nici restul echipelor nu vor trece prin momente mai ușoare, ba chiar, Ana Morodan și Teleșpan vor fi opriți de un echipaj de poliție alertat de mai multe familii sceptice, speriate de străinii care le bat la ușă în miez de noapte. Orășelul mic în care se vor afla le restrânge concurenților șansele de a găsi un loc unde să înnopteze, iar rând pe rând aceştia vor ceda psihic și fizic, din cauza tensiunii acumulate și a oboselii: "Într-o mahala, acolo trebuia să ne căutăm cazare. Totul arăta ca după război. Oamenii stăteau pe jos, pe stradă, animalele erau legate în fața casei, iar copiii se jucau în mizerie. Vasele le spălau pe jos".

ASIA EXPRESS, 10 martie. Duminică, de la 20:00, pe Antena 1, șase echipe vor intra în lupta pentru imunitate. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22