Ashleigh Barty, învingătoarea lui Halep, în finală la Sydney

Jucătoarea australiană de tenis Ashleigh Barty, numărul 15 mondial, s-a calificat vineri în finala turneului WTA de la Sydney, dotată cu premii totale în valoare de 823.000 de dolari.

Ashleigh Barty a învins-o în trei seturi, 6-7 (4/7), 6-4, 7-5, pe olandeza Kiki Bertens, ocupanta locului 9 în ierarhia feminină. Barty a eliminat-o în optimile de finală pe românca Simona Halep, liderul clasamentului WTA, după ce trecuse în primul tur de letona Jelena Ostapenko, numărul 22 mondial şi câştigătoarea turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, în 2017.

Citește și: Andy Murray, cu ochii în lacrimi. Anunț dureros

Australianca, în vârstă de 22 ani, va avea ca adversară în finală pe câştigătoarea întâlnirii dintre cehoaica Petra Kvitova (nr. 8) şi belarusa Aleksandra Sasnovici (nr. 33). 'Este nemaipomenit! A fost o săptămână fenomenală. Am jucat foarte bine pe tot parcursul acestei săptămâni, am avut adversare dificile în fiecare tur, aşa că sunt încântată de ideea ce a avea o nouă şansă de a câştiga trofeul', a declarat Ashleigh Barty, finalistă la Sydney şi anul trecut.

Jucătoarea de la antipozi va încerca sâmbătă să cucerească al patrulea titlu din cariera sa, după cele de la Kuala Lumpur (2017), Nottingham şi Zhuhai (ambele în 2018).

Citește și: Halep, ironizată după înfrângerea de la Sydney



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel