Asfaltare în zona Fântâna Mioriţa - Piaţa Presei

Mihai Ciobanu / 12 oct 2018 / 11:35 Salveaza PDF Comentarii
asfaltare
Descriere foto: asfaltare

Primăria Capitalei anunţă că începând din noaptea de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică se vor desfăşura lucrări de reparaţii în carosabil pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, tronsonul Fântâna Mioriţa - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere. 

"Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor, continuă lucrările de reparaţii curente în carosabil pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Aceste lucrări constau în frezarea carosabilului, urmate de lucrări de aşternere mixtură asfaltică. Astfel, pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul Fântâna Mioriţa (inclusiv sensul giratoriu) - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere, se vor executa lucrări de frezare în noaptea de 13-14 octombrie, urmate de lucrări de asfaltare pe acelaşi tronson, în cursul zilei de 14 octombrie", a informat PMB, prin intermediul unui comunicat. 

Primăria a menţionat faptul că lucrările de reparaţii în carosabil pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti au început în data de 2 octombrie, iar până în prezent au fost executate lucrări de frezare şi aşternere mixtură asfaltică pe tronsonul Fântâna Mioriţa - strada Elena Văcărescu şi pe tronsonul cuprins între Podul Băneasa şi Pasajul Presei Libere.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27