ASE Bucureşti, pe primul loc în România și locul 201-300 în clasamentul „2020 Times Higher Education University Impact Rankings”.

Academia de Studii Economice din Bucureşti este prezentă, pentru al doilea an consecutiv, în clasamentul Times Higher Education University Impact Rankings, care reflectă impactul universităţii în societate conform obiectivelor de dezvoltare durabilă ale ONU.

ASE se situează pe locul 201-300 în clasamentul general și pe primul loc în România, alături de Universitatea din București, în ediția 2020 a acestui clasament. Dat publicității la 22 aprilie a.c., acesta reunește 766 universități evaluate din 85 de țări.

Consorțiul Universitaria este reprezentat, de asemenea, de Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca.

Detalii privind prezența universităților în acest clasament pot fi consultate pe site-ul:

https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2020/overall#!/page/0/length/25/sort_by/rank/ sort_order/asc/cols/undefined

ASE este liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, cu o bună reputaţie internaţională, concretizată în situarea pe poziţii notabile în edițiile din ultimii ani ale clasamentelor internaţionale de prestigiu.

În anul 2020, ASE scoate la concurs peste 7350 de locuri la programele universitare de licenţă, dintre care aproape 3 000 de locuri la forma de finanţare la buget.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel