Ascultă vocea Elodiei pe o înregistrare audio

elodia
elodia
Cristian Cioacă a depus la dosar o probă ce vine să deslușescu unul dintre misterele existente la dosarul dispariției Elodiei Ghinescu: vocea acesteia. În ședința de marți, Cioacă a cerut audierea mai multor persoane, printre care și a procurorului Marius Iacob, cel care a intrumentat cazul Elodiei, scrie Ring.

Cristian Cioacă a depus, ca probă în dosar, un CD cu amprenta vocală a Elodiei. "Depunerea amprentei vocale în instanţă trebuie legată de declaraţia martorei Dinu Diana, care a afirmat atât în declaraţia proprie, cât şi într-o discuţie cu unul dintre martorii audiaţi că spre sfârşitul lunii septembrie a fost sunată de o femeie de pe un număr necunoscut care i-a reproşat batjocoritor că este interesată de relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Iar martorul audiat  a declarat că, într-o discuţie cu Diana Dinu (n.r. - fostă Precup), aceasta (n.r. - fostă iubită a lui Cristian Cioacă) i-a spus că a recunoscut vocea Elodiei. Şi atunci eu am depus astăzi o înregistrare cu vocea Elodiei, insistând în audierea acestei martore care a spus că este gravidă şi nu se poate prezenta. Eu am depus vocea Elodiei în instanţă pentru a-i fi prezentată martorei, să vedem dacă o recunoaşte. Martora cunoştea vocea Elodiei pentru că au fost împreună în vacanţă, în Veneţia, timp de o săptămână", spune avocata lui Cioacă, Maria Vasii.

Cioacă solicită audierea procurorului Marius Iacob Invocând prevederi legale din dreptul românesc şi european  Critian cioacă a cerut instanţei, prin avocatul său Maria Vasii, încuvinţarea unei liste de peste 30 de probe, una mai interesantă decât alta. În afară de "amprenta vocală" pe care a depus-o instanţei pentru a fi căutată Elodia prin interpol şi în acest mod, sunt solicitate numeroase "contra)expertize şi audieri de martori printre care şi celebrul anchetator Marius Iacob, chemat în faţa instanţei în legătură cu obiectele din râpă. Mărturia amantului Elodiei Fostul amant al Elodiei Ghinescu, ofiţerul SPP, Cristian Ilie,a declarat că :„Am aflat de dispariţia ei în Afganistan, de la o televiziune românească”. Avocata lui Cioacă l-a întrebat dacă a bătuto vreodată pe Elodia. „În excursia din Dubai, în urma unei altercaţii i-am dat o palmă peste faţă”, a răspuns fostul amant. Apoi avocata insistă cu o întrebare „intimă”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel