Asasinatul de Arad. BOLID al traficanților de țigări, ridicat de polițiști. Noi indicii despre asasinarea lui Ioan Crișan

Asasinatul de Arad. BOLID al traficanților de țigări, ridicat de polițiști / Foto: ISU Arad
Asasinatul de Arad. BOLID al traficanților de țigări, ridicat de polițiști / Foto: ISU Arad

Un bolid despre care se crede că i-ar aparține presupusului şef al traficanţilor de ţigări din Arad a fost ridicat de polițiști.

Mascaţii şi poliţiştii au scotocit ieri tot Aradul, la o lună şi jumătate de la asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan. Perchezițiile de amploare i-au vizat în primul rând pe traficanții de ţigări pentru a vedea dacă au fost sau nu implicaţi în moartea afaceristului.

În urma operațiunii poliția a sechestrat un autoturism de lux, despre care se crede că i-ar aparține presupusului şef al traficanţilor de ţigări din oraș. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele, inclusiv o legătură cu asasinatul omului de afaceri Ioan Crișan, transmite Realitatea PLUS.

Asasinarea lui Ioan Crișan

Acesta a murit în urmă cu o lună și jumătate, pe 29 mai 2021, după ce maşina în care se afla a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. 

Atunci se vehicula ipoteza că omul de afaceri ar fi avut o legătură cu contrabanda de țigări. Presa locală a avansat mai multe scenarii în acest sens în momentul morții lui Crișan, unul din ele fiind și acela în care ar fi fost „eliminat” pentru că ar fi dat informații la Poliție despre contrabanda cu țigări în urma căruia ar fi fost confiscat un transport ilegal. Aceeași ipoteză a fost lansată în spațiul public și de către mai mulți criminaliști. Totuși, oamenii legii nu au venit cu o declarație în acest sens și nici nu au anunțat că au vreun suspect concret în acest caz. Cele peste 150 de percheziții simultane au vizat traficanţii de ţigări, pentru posibilele legături cu moartea omului de afaceri.

 

Liderul traficanților a reușit să fugă

Cosmin Mladin este considerat şeful traficanţilor de țigări din Arad. Acesta a fost văzut urcând într-un Ferrari cu mai multe sacoşe. În momentul perchezițiilor, poliţiştii au găsit doar bolidul de lux pe care l-au ridicat.

Totul s-a întâmplat în contextul în care operaţiunea gigant, coordonată de la Bucureşti, ar fi fost una secretă pentru poliţiştii din Arad. La IPJ Arad şi la DIICOT Arad s-a aflat de descinderi când acestea erau  deja în desfăşurare. Aproape 100 de suspecţi au fost duşi, cu dubele, la audieri, la Bucureşti. Poliţiștii au găsit în locuinţele suspecţilor sume mari de bani, ţigări şi droguri.  Nu se știe cum a reușit să fugă cel considerat liderul traficanților, în contextul în care a totul a fost ținut în mare secret. Și alte persoane nu ar fi fost găsite acasă în timpul perchezițiilor, scrie Observator.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel