Asasinat în timpul operației estetice pentru modificarea fizionomiei. Caz șocant

Liderul unui cartel mexican a fost asasinat pe masa de operație în timpul unei intervenții chirurgicale estetice pentru schimbarea fizionomiei și ștergerea amprentelor, au anunțat autoritățile din Puebla, un stat din centrul Mexicului, informează AFP.

Bărbați înarmați au descins în clinica unde Jesus El Kalimba Martin era operat, ucigându-l pe acesta și alte trei persoane.

Bărbatul își făcea o operație estetică pentru a-și modifica trăsăturile feței și pentru a-și șterge amprentele ca să nu mai poată fi identificat, au explicat autoritățile judiciare într-un comunicat. Personalul medical este de asemenea anchetat.

Martin era căutat de autorități care îl bănuiau că este liderul unei bande de răufăcători care sparg conductele pentru a fura carburant. Activitate profitabilă, dar riscantă, furtul de combustibil a devenit în Mexic principala problemă în domeniul crimei organizate după traficul de droguri, informează TVR.

Săptămâna trecută a fost scăldată într-o adevărată baie de sânge în statul Puebla, unde 12 persoane au fost ucise, cel mai probabil în timpul unei reglări de conturi între bande rivale în inima cartelului condus de Jesus Martin.

Cinci persoane au fost asasinate în satul Tlaltenango, la o fermă unde autoritățile au găsit tuburi, valve și pompe cu ajutorul cărora sunt sparte conductele, precum și trei mașini furate.

Alte trei victime au fost trecători surprinși de focurile de armă, precizează anchetatorii.

Autoritățile bănuiesc că atacul a fost pus la cale de un alt lider al cartelului supranumit El Irving, care avea același rang ca și Martin în interiorul organizației.

Puebla este cartierul general al furtului de combustibil din Mexic, o activitate în plină expansiune care a păgubit gigantul petrolier Pemex cu 2,4 miliarde de dolari în 2010, potrivit cifrelor furnizate de companie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel