ASA Târgu Mureș rămâne cu conturile blocate de DNA

Vicecampioana României la fotbal și actualul lider din Liga 1, ASA Târgu Mureș, rămâne cu conturile blocate de Direcția Națională Anticorupție.

Secția penală și pentru cauze cu minori și de familie a Curții de Apel Târgu Mureș a respins, luni, contestația Asociației Sportive Fotbal Club ASA 2013 Târgu Mureș împotriva măsurilor asigurătorii dispuse de DNA, într-un dosar aflat în instrumentare.

Încheierea a fost pronunțată în cameră de consiliu și este definitivă, transmite Agerpres.

Vezi și: DNA a pus sechestru pe conturile vicecampioanei din Liga 1, ASA Târgu Mureș

În urma deciziei instanței, ASA Târgu Mureș a remis un comunicat în care dă asigurări că echipa nu se va desființa, în ciuda problemelor financiare:

”În pofida rezultatelor bune obţinute pe teren, în competiţia sportivă, clubul ASA Târgu Mureş se vede pus în situaţia dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului ASA Târgu Mureş nu comentează în niciun fel decizia instanţei, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri şi sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga 1.

După prima Supercupă din istoria fotbalului târgumureşean şi după 40 de ani de speranţe, ASA Târgu Mureş este aproape de grupele cupelor europene. ASA Târgu Mureş continuă lupta, ASA Târgu Mureş nu se desfiinţează.

Invităm suporterii şi pe toţi cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al oraşului - ASA Târgu Mureş. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toţii, împreună, şi peste această încercare grea. Hai ASA! Hai Târgu Mureş!”

Citește și: Fotbal - Liga I: Pandurii - Steaua 0-3. Vezi rezultatele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel