ASA Târgu Mureș a câștigat returul cu Saint-Etienne, scor 2-1, dar a fost eliminată din Europa League

ASA Târgu Mureș a făcut o figură frumoasă în returul din Franța, dar a fost eliminată de Saint-Etienne din turul 3 preliminar din Europa League, din cauza înfrângerii suferite pe teren propriu, scor 0-3Vicecampioana României s-a impus cu 2-1 în deplasare, într-o partidă în care Gonzalez a fost înger și demon, marcând un autogol, la doar 10 minute după ce făcuse 2-0.

Elevii lui Vasile Miriuță au condus cu 1-0 la pauză, după ce Luis Pedro a deschis scorul în minutul 39 al jocului de pe stadionul "Geoffroy-Guichard".

Gonzalez a dublat avantajul românilor în minutul 62, iar vicecampionii au început să spere la răsturnare miraculoasă de scor.

Din păcare însă, șansele lui ASA de a întoarce rezultatul din tur au fost năruite în minutul 72, când același Gonzalez a înscris în propria poartă.

S-a terminat 2-1 pentru ASA Târgu Mureș, care părăsește Europa League după 2-4 la general cu Saint-Etienne.

Echipe de start:

Saint Etienne: Ruffier - Clerc, Sall, Perrin, F. Pogba - Diomande, Clement, Brison - Monnet-Paquet, Roux, Mollo. Rezerve: Moulin,Theophile-Catherine, Assou-Ekotto, Corgnet, Lemoine, Bamba, Hamouma.

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu - Golanski, I. Gonzales, Balici, Velayos - Hanca, Mureșan, Gorobsov, Pedro - Axente, Jurado. Rezerve: Viciu, Jazvici, Candrea, Brandan, Martins, Costa, Manolov.

Vezi și: Ultimă Oră! Astra Giurgiu a eliminat West Ham după un meci incredibil și s-a calificat în play-off-ul Europa League

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel