Aşa faci cele mai bune cornuleţe de post. Reţeta pe care trebuie să o încerci

Ana Vasilescu / 20 noi 2019 / 13:48 Salveaza PDF Comentarii
Cornulete de post
Cornulete de post

Cornuleţele de post se fac foarte uşor şi sunt delicioase. Vă prezentăm o reţetă care merită încercată. Orice gospodină trebuie să o ştie.

Ingrediente

 

500 de grame de margarină

Făină

Jumătate de litru de boş

Rahat sau nucă

Un cubuleţ de drojdie

Sare

Ulei

Zahăr vanilat

Esenţă de rom

Citeşte şi Salată de vinete, reţeta pe care trebuie să o încerci. Este simplă şi delicioasă

 

Mod de preparare

 

Topiţi margarina, apoi adăugaţi borşul, drojdia, un praf de sare, zahăr vanilat, esenţa de rom şi începeţi să frământaţi cu făină cât cuprinde. Întindeţi aluatul, apoi trebuie să-l tăiaţi în formă de triunghi. Puneţi la mijloc rahat sau nucă, apoi puneţi cornuleţele într-o tavă unsă cu puţin ulei. Introduceţi tava în cuptor, la o temperatură de 280 de grade, timp de 40 de minute. După ce le scoatem din cuptor le pudrăm cu zahăr.

Citeşte şi Sărmăluţe în foi de viţă, cea mai bună reţetă. Aşa îţi ies delicioase

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28