Așa ceva nu e permis în pandemie! Ce s-a găsit într-un microbuz în Vrancea

Un microbuz de călători a fost depistat în trafic, la ieşirea din municipiul Focşani, cu 16 persoane în plus faţă de numărul de locuri pe scaune, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Şoferul microbuzului a fost sancţionat cu amendă în valoare de 9.000 de lei. 'La data de 30 septembrie, la ieşirea din municipiul Focşani, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Focşani au oprit în trafic un microbuz de transport public de persoane, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că în mijlocul de transport se aflau 16 persoane în plus faţă de numărul de locuri pe scaune, înscris în certificatul de înmatriculare, respectiv 21. A fost dispusă măsura sancţionării cu amendă în valoare de 9.000 de lei, conform H.G. 69/2012.', a precizat IPJ Vrancea.

În ultimele 48 de ore, peste 100 de societăţi comerciale şi 24 de mijloace de transport au fost verificate în cadrul unor acţiuni care au vizat modul în care sunt respectate normele legale impuse pe perioada stării de alertă, în vederea prevenirii şi limitării infectării cu noul coronavirus. Pentru neregulile constatate au fost dispune şase sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 10.500 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel