Așa arată un DRUM NAȚIONAL. ”Efectiv intră mașina cu totul în cratere”

Avem o țară frumoasă, dar nu putem ajunge la ea. Poate asta e și explicația pentru ”plămânul” Europei. Locurile, multe și frumoase, inclusiv turistice, sunt inaccesibile oamenilor care vor să descopere bogățiile țării.  

Până la autostrăzi și mega-proiecte de țară ce ar urma să devină realitate în ani buni, realitatea de astăzi sunt ”ghioceii” de primăvară. Nu sunt albi, nici puri, nici frumoși, dar răsar mereu primăvara. Sunt gropile care mereu șochează, uimesc, iau prin surprindere. Avem gropi celebre în București, cum e groapa Virgil sau groapa în care riscă să dea chiar miniștrii: groapa lui Nicușor Dan. Haz de necaz, ca ultimă măsură în fața anormalității. Să ne amintim și cazul profesoarei care oferea lecții de germană numărând gropile. Certându-se pe buget și funcții, aleșii uită ca măcar să ofere un minimum de decență și respect pentru cetățenii în fața cărora, în final, răspund. Pentru că funcția e dată de un vot de încredere, pentru proiecte, cu speranță, pentru dezvoltare. Votul la alegerile locale (și nu numai) nu se dă pentru a-i găsi un loc de muncă lui Ionel. Pentru asta există ANOFM. 

Imaginea zilei vine din Apuseni, de pe un drum turistic impracticabil. Este un loc atât de pur și de frumos, în mijlocul naturii, cu cabane din lemn și tot ce ar putea visa un turist, fie el român, fie el străin. Dar, visând, se întoarce acasă, rămâne în drum sau într-o groapă. A, b sau c. Varianta d, respectiv ”înaintează și se bucură de tot ce poate oferi România turiștilor” nu există. Mai degrabă, e în categoria ”nu știu/nu răspund”, pentru că de drumul respectiv cineva e responsabil. Și este doar un simplu și singur exemplu al indiferenței celor din scaunul călduț, indiferent de unde ar fi ei, local, județean, național. Vorbim despre hoteluri pe Marte, dar ne prăbușim în craterele din asfaltul românesc. 

Imaginile din galeria foto sunt publicate de alba24.ro. Persoana care le-a făcut, în 16 mai 2021, spune: ”Efectiv intră mașina cu totul în craterele din asfalt; eu cred că sunt șanse să se transforme într-un Triunghi al Bermudelor de Apuseni și să dispară orice mașina în găurile respective. Mai ales atunci când sunt acoperite cu apă, nu știi la ce să te aștepți când intri cu mașina și simți cum te adâncești încet într-un gol. Dacă doriți să aveți parte de senzații tari, vă recomand traseul DN 1R, Transursoaia”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel