Artistă măcelărită de stomatolog. Mărturii cutremurătoare

O artistă cunoscută a făcut mărturii cutremurătoare, după ce a trecut prin momente cumplite la stomatolog. 

La 44 de ani, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică machedonească, Olimpia Zica, a trecut prin chinuri groaznice. 

Acesta susține că medicul stomatolog i-a scos dinții fără să-i spună, iar apoi a urmat un șir lung de operații nereușite care au costat-o mii de euro, fără să-i fie rupt bonul fiscal. 

Lucrările stomatologice au desfigurat-o

De aproape un an, Olimpia Zica a pus pe pauza cariera muzicală din cauza unor lucrări stomatologice care au desfigurat-o. 

"Mi-a extras un dinte, nu am fost informată și m-am trezit cu alți trei dinți scoși. Pe toți odată, în aceeași operațiune. Nu m-a întrebat nimic. M-a pus pe scaun și am crezut că-mi smulge creierii din cap. Când mi-a adus oglinda și am văzut, am înțepenit. Nu mai puteam vorbi", a declarat Olimpia Zica pentru România TV. 

Chinurile artistei au continuat cu patru implanturi extrem de scumpe, dintre care unul nereușit. 

Pe banul meu, și-a bătut joc de mine

"Atâtea operații mi-a făcut la acel implant cu grefe, curături, tăieturi...e normal să rămâi traumatizat și fizic și psihic că la un moment dat, la atâtea operații să ajungă să-mi dea șurubul jos, implantul pe motiv că: l-am pierdut", a mai spus ea. 

"Am fost nevoită să-l mint că plec din țară ca să-mi dea certificatul implanturilor, pentru că aveam nevoie de acel certificat. Mi l-a trimis pe telefon. Ală nu este un certificat, este o foaie! Foarte mulți bani și nu s-a făcut nimic. Ce pot să spun e că și-a bătut joc. Pe banul meu, și-a bătut joc de mine. A ajuns să spună că mă răzgâi. Deci eu mă răzgâiam pe banul meu, pe sănătatea mea, spunându-i că nu mă simt bine. Ca să nu mai spun că la implanturi nu mi-a dat niciun bon. Limba mea nu mai stătea cum trebuia în gură, mă durea capul, nu mai puteam să vorbesc, aveam deficiențe de vorbire, devenisem bâlbâită. Am slăbit enorm. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut eu", a adăugat Olimpia Zica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel