EXCLUSIV  ARTIFICIILE de la ora 00.00. E de noaptea minții ce ne așteaptă de Revelion! După ce a zis Berbeceanu, BOMBA abia acum vine

Traian Berbeceanu
Traian Berbeceanu

E de noaptea minții ce ne așteaptă de Revelion! După ce Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, le taie orice speranţă românilor care mai credeau că se vor bucura în stradă de momentul treceri dintre ani, bomba abia acum vine!

Traian Berbeceanu a amintit că starea de alertă a fost prelungită pentru încă 30 de zile, iar măsura interdicţiei de circulaţie după ora 23.00 rămâne în vigoare şi în noaptea de Anul Nou. Cât despre artificii, ne-a rugat, anul acesta, nu le mai folosim.

Toate bune și frumoase, dar deși Berbeceanu ne sfătuiește să renunțăm la artificii, acestea se vând fără probleme. Importul de artificii a fost permis, dar oamenii nu le pot aprinde afară. Și ce facem cu ele? Dacă oamenii și-au luat artificii și trebuie să stea în casă după ora 23.00, ce vor face? Le vor trage în casă? Dau foc la bloc? O trag de pe balcon, lovesc etajele superioare provocând incendii sau accidente? Ce face Traian Berbeceanu? Va trimite polițiștii să aprindă câte o artificie la bloc, așa cum au mers cu Lumina de Paști?

În al doilea rând, cum vor putea mascații să controleze două milioane de oameni care vor ieși în fața blocului în București?! Cum vor face efectiv? Sondează doar anumite blocuri? Vor aresta mii de oameni? Ce vor face? 

”Cum a mers polițistul cu Lumina, din ușă în ușă, de Paști, așa va merge cu artificiile de Anul Nou să tragă câte una în fața blocului. Nu m-ar mira să se ia Berbeceanu o astfel de măsură...”, a zis jurnalistul Val Vâlcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel