EXCLUSIV  Arșinel, după ce s-a vaccinat și a avut și Covid-19: Ceva pozitiv se va întâmpla. Am ieșit din raza criminală

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Alexandru Arșinel revine pe scenă la sfârșitul săptămânii viitoare. Actorul a vorbit pentru DC News despre starea sa de sănătate după ce a fost externat zilele trecute. 

DC News: Cum vă simțiți, maestre, după ce ați fost externat din spital? 

'Niciodată să nu crezi că după ce faci Covid-19 poți să fii bine, ci mai binișor, dar nu bine. Trăiești tot timpul cu o suspiciune... dar sper să nu se întâmple nimic rău. Eu am avut o situație mai dificilă pentru că a trebuit să întâmpin coronavirusul cu imunitatea scăzută din cauza transplantului de rinichi. Astfel tratamentul pe care îl iau în acest sens face să îmi scadă imunitatea, rezistența și iau zilnic medicamente imunosupresoare de opt ani,' a declarat Alexandru Arșinel.

DC News: V-ați așteptat să vă îmbolnăviți de Covid după ce v-ați vaccinat?

'Tot timpul am trăit cu speranța că nu voi lua virusul, însă s-a întâmplat! Dar mi-am făcut vaccinul, lucru care mi-a creat o rezistență mai mare la atacul Covid-19. Acum încerc să mă recuperez. Cred că, într-un fel sau altul, ceva pozitiv se va întâmpla deoarece am ieșit din raza lui (n.red. Covid-19) puternică, criminală. Tratamentul primit la Spitalul 'Matei Balș' din București și îngrijirea medicilor au dat roade.', a spus Arșinel.

DC News: Mă bucur că vă simțiți mai bine. Acum 2-3 săptămâni când v-am contactat nu erați prea optimist. Când reveniți pe scenă?

'La sfârșitul săptămânii viitoare voi reveni pe scenă, într-un spectacol montat de mine, intitulat 'Hai România' pe care l-am făcut în cinstea Centenarului Marii Uniri. Consider că acest nume sau îndemn, 'Hai România', s-a potrivit în acel moment și se potrivește și în contextul actual.', a concluzionat actorul Alexandru Arșinel, pentru DC News.

Amintim faptul că actorul Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, și-a petrecut sărbătorile pascale în spital, fiind infectat cu Covid-19. Actorul a fost internat în Spitalul ”Matei Balș” din București de două ori. Prima dată, medicii au transmis că Alexandru Arșinel și soția sa au o formă ușoară a bolii și i-au externat după câteva zile. Ulterior, actorul s-a simțit rău și a apelat din nou la medici. 

În anul 2013, Alexandru Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi, iar în 2017 a suferit o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Medicii au explicat că în astfel de cazuri eficiența vaccinului anti-COVID poate fi mai redusă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel