Arnold Schwarzenegger îl desființează pe Trump: Ești sclavul lui Putin. VIDEO

Fostul guvernator al și actorul Arnold Schwarzenegger (republican) l-a atacat dur pe preşedintele american Donald Trump, spunând că liderul de la Casa Albă s-a purtat ca un sclav care i-a făcut vânt cu evantaiul preşedintelui Vladimir Putin.

Arnold a catalogat conferinţa lor de presă de la Helsinki, drept jenantă. Ai stat acolo ca un biet molâu fără coloană vertebrală, ca un biet sclav care făcea vânt cu evantaiul, a declarat Schwarzenegger într-un videoclip postat pe Twitter, adresându-se direct lui Trump.

Mă întrebam când aveai de gând să-i ceri un autograf sau să faci cu el un selfie, sau ceva de felul ăsta, a adăugat el.

"Esti președintele SUA. Ce-i cu tine?"

În înregistrarea sa video de 45 de secunde, Schwarzenegger îl acuză pe Trump că a atacat comunitatea serviciilor de informaţii şi Departamentul de Justiţie pentru că a refuzat să denunţe amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale americane din 2016. Eşti preşedintele Statelor Unite. N-ar fi trebuit să faci aceasta. Ce-i cu tine?, a mai spus Schwarzenegger, cunoscut şi pentru rolurile sale în filme precum Terminator.

Schwarzenegger, care s-a născut în Austria, a întrebat apoi ce s-a întâmplat cu cuvintele puternice rostite în timpul Războiului Rece de către fostul preşedinte american Ronald Reagan. Ce s-a întâmplat cu cuvintele puternice şi cu fermitatea lui Ronald Reagan când s-a aflat lângă Zidul Berlinului şi a spus 'Domnule Gorbaciov, dărâmaţi acest zid'? Ce s-a întâmplat cu toate acestea?, a întrebat Schwarzenegger înainte de a încheia videoclipul cu un oftat adânc. 

Vezi aici mesajul marelui actor:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel