Arnold Schwarzenegger, APEL după violențele de la Capitoliu. A dezvăluit trecutul NAZIST al tatălui său

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit trecutul nazist al tatălui său într-un apel la unitate.

Actorul american Arnold Schwarzenegger a dezvăluit duminică, fără să precizeze exact acest lucru, trecutul nazist al tatălui său într-un emoţionant apel la unitatea adresat americanilor după violenţele de la Capitoliu, pe care le-a apreciat ca o tentativă de lovitură de stat pusă la cale de preşedintele Donald Trump, notează AFP, citează Agerpres.

Într-o înregistrare video publicată şi pe Twitter, fostul guvernator republican al Californiei, care s-a născut în Austria în 1947, a făcut o comparaţie între asaltul manifestanţilor pro-Trump asupra sediului Congresului SUA şi "Noaptea de cristal" din Germania anului 1938, noaptea pogromului când naziştii au devastat case şi magazine deţinute de evrei.

"Miercuri, a fost Ziua de cristal aici, în Statele Unite", a spus el, cu aer grav, aşezat la biroul său. "Geamurile sparte au cele ale Capitoliului", a adăugat Arnold Schwarzenegger.

"Cel mai rău regim din istorie"



"Am crescut înconjurat de oameni înfrânţi care beau pentru a-şi uita vinovăţia de a fi participat la cel mai rău regim din istorie", a povestit interpretul lui Conan Barbarul şi Terminatorului. "Nu am împărtăşit niciodată acest lucru în public, dar tatăl meu venea beat acasă, o dată sau de două ori pe săptămână, ţipa, ne bătea şi o speria pe mama", a adăugat el.

Fostul culturist nu a spus explicit că tatăl său a fost nazist şi a adăugat că nu îl învinovăţeşte într-adevăr de acest lucru, deoarece "tatăl meu, ca şi vecinii noştri, au fost înşelaţi de minciuni şi ştiu până unde poate merge genul acesta de minciuni".

"Preşedintele Trump a încercat să răstoarne rezultatul unor alegeri, şi alegeri corecte. El a încercat o lovitură de stat înşelând oamenii cu minciunile lui", a continuat Arnold Schwarzenegger, al cărui mesaj a devenit repede viral.

"Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi", a mai spus el. "Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter", a ţinut să adauge actorul american. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel