Arme deținute ilegal, confiscate la Buzău

Pistol
Pistol

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Buzău au întocmit două dosare penale unor bărbaţi din localităţile Râmnicu Sărat şi Movila Oii, în urma unor percheziţii efectuate la sfârşitul săptămânii trecute.

Potrivit unui comunicat transmis luni de IPJ Buzău, în urma percheziţiei efectuată în Movila Oii, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost identificată şi ridicată o armă neletală cu aer comprimat, calibrul 4.5 mm, precum şi muniţia aferentă. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieșit faptul că bărbatul nu era autorizat în acest sens, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Altă armă, la Râmnicu Sărat

Poliţiştii  au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Râmnicu Sărat, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 30 de ani, ce nu are calitatea de deţinător legal de arme şi muniţii. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat şi ridicat un pistol cu gaze, calibrul 9 mm, iar din cercetările efectuate a reieşit faptul că arma a fost procurată de bănuit de pe teritoriul altui stat din Uniunea Europeană şi ar fi fost introdusă ilegal în ţară. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi. infracţionale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel