Armata lui Băsescu începe campania de dezinformare. Realitatea Tv, în prima linie

realitatea 1
realitatea 1

Mass-media favorabilă lui Traian Băsescu a aruncat în piaţă infomaţiacă Universitatea Bucureştia decis că lucrarea lui Ponta este plagiat. Informaţia a fost difuzată în primă instanţă de Realitatea Tv şi preluată de toată presa favorabilă lui Traian Băsescu. Comisia de Etică a UB a dat un comunicat prin care a dezminţit toate aceste informaţii şi au precizat că nu s-a luat nicio decizie în acest sens.

"Informatia transmisa la Realitatea TV conform careia Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti ar fi dat o hotarare in cazul dr. Victor Ponta este invalida. Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti nu a luat inca nicio hotarare. Raportul prezentat de postul Realitatea TV nu apartine Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, nici macar partile prezentate.

Astfel, Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti nu isi asuma concluziile prezentate de postul Realitatea TV", se anunţă în comunicatul Comisiei de Etică.
Presa favorabilă lui Traian Băsescu dăduse informaţia că această comisie a decis în unanimitate că lucrarea lui Ponta este plagiat.
Incidentul de astăzi seamănă cu momentul în care a fost lansată prima informaţie că lucrarea de doctorat a lui Ponta este plagiat. Atunci, Traian Băsescu îl numea pe Ponta "dottore", iar ulterior apăreau informaţii despre plagiat. Astăzi, Băsescu a atacat din nou pe tema plagiatului şi a spus că „omul ăsta poate fi chiar el însuși plagiat”, cu referire la Ponta.
DeCe News a relatat traseul infomaţiilor despre plagiatul lui Ponta în cazul plagiatului. Citeşte aici materialul.
Premierul Victor Ponta anunţa încă de azi dimineaţă că Traian Băsescu pregăteşte lovituri împotriva sa. El a spus că se va apela la strategii de dezinfomare a populaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel