EXCLUSIV  Armand vs. Tudorache, renumărare voturi Sector 1. Avocatul Drăgan: Nu m-a deranjat nimeni!

Sursă foto: Facebook Clotilde Armand
Sursă foto: Facebook Clotilde Armand

Termenul de judecată privitor la renumărarea voturilor de la Sectorul 1 va fi ușor depășit. Avocatul Mihai Drăgan a făcut câteva precizări, în exclusivitate pentru DC News, referitoare la noile informații din dosar.

În urmă cu o zi, Mirel Curea a spus că, în linii mari, știe ce conține raportul privind renumărarea voturilor.

„Informațiile le-am avut chiar de la cei care au muncit la elaborarea și obținerea datelor respective. Ceea ce pot să vă spun este că raportul pune în evidență fără nicio tresărire faptul că alegerile au fost furate. Lucrul acesta este demonstrat cu detalii de clasa I: câte voturi, câți saci, câte secții. Reiese foarte clar și modul de operare. (...) Să vă spun ceva și mai interesant. Știți că numărătoarea paralelă a liberalilor confirmă că a fost fraudă la Sectorul 1?!”, a spus Mirel Curea, duminică seară, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale cu Andreea Sava. 

Ulterior, avocatul Mihai Drăgan a confirmat cele spuse de jurnalistul Mirel Curea (citește AICI).

Avocatul Mihai Drăgan, noi informații

„Referitor la renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1 vreau să vă spun că nu am vreo informație nouă, nu m-a deranjat nimeni.“, a precizat, pentru DC News, Mihai Drăgan.

Imagini din momentul în care erau căutați sacii de voturi pentru Sectorul 1, care ar demonstra o fraudă electorală la alegerile locale, au apărut imediat după alegerile de anul trecut.   

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1.

 Armand vs. Tudorache, renumărare voturi la Sectorul 1. Ce spune Cristian Diaconescu (PMP)

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a fost întrebat, marți, la DCNewsTV, despre poziția și susținerea partidului în ceea ce o privește pe Clotilde Armand, în contextul în care se va dovedi că a fost fraudă în cazul alegerilor locale de la Sectorul 1.

„În condițiile în care se va stabili de o manieră judiciară clară că a fost vorba despre o fraudare, noi vom fi exact de partea celor care vor cere sancționarea fraudei”, a spus președintele PMP, Cristian Diaconescu, marți, la DCNewsTV.

Întrebat, ulterior, dacă acest lucru înseamnă că va retrage sprijinul pentru Clotilde Armand, Cristian Diaconescu a oferit următorul răspuns: „Repet. În condițiile în care discutăm frauda, este o infracțiune. Frauda electorală este o chestiune foarte serioasă.”, a subliniat președintele PMP (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel