Armand: Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile la jumătate de preț

Foto: Facebook @Clotilde Armand
Foto: Facebook @Clotilde Armand

Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile la jumătate de preț, anunță primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului, anunță Clotilde Armand.

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”, a scris primarul Sectorului 1 din Bucureşti pe Facebook.

Clotilde Armand spune că banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale: „în comunitate”.

Stoica nu a prelungit starea de alertă în Sectorul 1 

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, nu a prelungit starea de alertă în Sectorul 1, cerută de primarul Clotilde Armand, pentru că „situaţia din teren arată că salubrizarea este, în acest moment, bună şi nu se mai impune o asemenea măsură”, potrivit Mediafax.

Primarul Clotilde Armand convocase Consiliul Local pentru Situații de Urgență Sector 1, duminică, iar în cadrul ședinței s-a aprobat prelungirea stării de alertă în sector.

„Nu se impune prelungirea stării de alertă. În acelaşi timp, am avut şi o discuţie cu Primăria Sectorului 1 şi cu ROMPREST şi urmează ca în două zile să se prezinte împreună un plan care să asigure continuitatea serviciului de salubrizare şi sper că ambele părţi vor fi şi sunt conştiente de importanţa pe care acest lucru o are pentru cetăţenii Sectorului 1 şi vor veni împreună cu această soluţie”, declara prefectul Capitalei. (Mai multe detalii, AICI.)

Clotilde Armand s-a întors din concediu

Clotilde Armand a revenit la Primăria Sectorului 1, după perioada de concediu. 

„S-a întors după un concediu prelungit. Nu și-a găsit timp să răspundă jurnaliștilor la multe întrebări, evident legate de situația curățeniei din sector”, a zis Maria Coman, miercuri după-amiază, la Antena 3.

Ulterior, a fost difuzată o filmare cu primarul Clotilde Armand și Cristi Popovici, reporter Antena 3. 

„Vă întâlniți, astăzi, cu cei de la Romprest?”, a fost întrebată Clotilde Armand. 

Niciun răspuns din partea primarului.

După ce a închis telefonul, i-a spus reporterului: „Două secunde...”

„Aveți întâlnire cu cei de la Romprest astăzi? Reușiți să puneți capăt scandalului gunoaielor?”, a insistat Cristi Popovici. Nu a primit niciun răspuns. 

„Nu vorbea cu nimeni doamna primar. Și-a verificat telefonul pentru a scăpa de noi. O tactică pe care a mai abordat-o și în trecut pentru a nu discuta cu presa”, a zis, ulterior, Cristi Popovici. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel