Arma secretă a noului Apple Watch este noul său preț

FOTO: Apple
FOTO: Apple

Apple a lansat luna aceasta o nouă serie de Apple Watch. 

Cu aproape exact cinci ani în urmă, Apple și-a prezentat smartwatch-ul. A fost primul nou produs hardware al companiei după moartea lui Steve Jobs, scriu jurnaliștii de la CNN. 

Cea mai convingătoare actualizare nu este o caracteristică, ci prețul. Seria 5 smartwatch începe de la 399 USD sau 499 USD cu conectivitate celulară.

Acum puteți cumpăra un Apple Watch pentru 199 $

Apple a redus prețul ceasului său Apple Series 3, un dispozitiv vechi de 2 ani, în efortul de a atrage noi utilizatori - o tactică pe care compania a mai folosit-o de mult timp cu iPhone-urile sale. Anul trecut, ceasul Seria 3 a costat 279 dolari.

Deși nu este nou, ceasul Seria 3 oferă o serie de caracteristici atrăgătoare, precum capabilități de sănătate și fitness, notificări și, bine, verificarea timpului. Compania și-a ”omorât” liniștit modelul Seria 4 la lansarea de anul acesta pentru a face o diferențiere suplimentară între modelul de gamă inferioară și Seria 5, care oferă un procesor mai rapid și un afișaj mereu pe ecran care promite încă 18 ore de viață a bateriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel