Armă dispărută. Adrian Ursu, anunț în direct

Armă dispărută. Adrian Ursu, anunț în direct
Armă dispărută. Adrian Ursu, anunț în direct

A fost găsită arma dispărută în timpul protestelor din Piaţa Victoriei de pe data de 10 august 2018.

Anunțul a fost făcut de către Adrian Ursu, luni seară, la Antena 3. „Breaking news: Poliția confirmă: a fost recuperat pistolul care fusese sustras femeii jandarm în noaptea de 10 august", a zis acesta.

"În urma activităților desfășurate de Parchetul de pe Lângă Tribunalul București și DGPMB, s-a reușit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat", arată un comunicat al Poliției.

Marţea trecută, Judecătoria sectorului 1 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului care a sustras pistolul jandarmeriţei rănite la protestele din 10 august. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată, însă este executorie. În vârstă de 32 de ani, bărbatul este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ce zicea Carmen Dan

În acest context, amintim că, duminică seară, ministrul Carmen Dan a vorbit despre arma dispărută în timpul protestelor. „Ține de procedurile operative care sunt în gestionarea Poliției Române. Sunt șanse foarte mari să recuperăm arma cât de curând", declarase aseară ministrul Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel