Arhiepiscopia Tomisului, REACȚIE după ce ÎPS Teodosie a apărut în reclama unui restaurant al Bisericii

Arhiepiscopul Tomisului reacționează după ce ÎPS Teodosie a apărut într-o reclamă a unui restaurant al bisericii.

'ÎPS Teodosie nu are cum să facă reclamă unui spațiu al Bisericii.

Referitor la apariția IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, într-o presupusă reclamă, Arhiepiscopia face următoarele precizări:
Așa cum și IPS Teodosie spune în videoclipul respectiv, este vorba de un spațiu CONSACRAT EXCLUSIV slujirii parastaselor pe care credincioșii le solicită Bisericii.

Acest spațiu a fost pus gratuit la dispoziția Bisericii, de către domnul Bogdan Dumitru, un apropiat al Bisericii și teolog, ca fiind o anexă de tip trapeză a parohiei „Sf. Mc Haralambie“ din apropiere.

IPS Teodosie a binecuvântat acest spațiu ca intrând în folosința parohiei respective, așa cum unele parohii au centre sociale care au și spații pentru parastase. Prin urmare nu poate fi vorba de un contract comercial de folosință sau de închiriere al spațiului respectiv, nici de o reclamă comercială la un spațiu al Bisericii.

În privința „clienților” și „prețurilor” la care Bogdan Dumitru se referă, este vorba doar de serviciul de tip catering care, așa cum se și aude, este oferit suplimentar, LA CERERE, celor ce folosesc spațiul respectiv.

În concluzie, IPS Teodosie nu are cum să facă reclamă comercială unui spațiu al Bisericii.' potrivit Biroului de Comunicare al Arhiepiscopiei Tomisului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel