Arhiepiscopia Târgoviștei, noi clerici numiți de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon

În vederea optimei desfășurări a activității administrative eparhiale, precum și pentru a răspunde celor mai noi nevoi pastoral-misionare actuale, în cadrul ședinței Permanenței Consiliului Eparhial din ziua de marți, 30 mai 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a numit noi clerici.

Aceștia sunt: ​​Pc. Relatii cu publicul. Victor Drăghicescu - Consilier eparhial pentru așezămintele monahale, Pc. Relatii cu publicul. Gabriel Vasile Voicilă - Consilier eparhial coordonator al Sectorului Administrativ și Pc. Relatii cu publicul. Ionel Pațanghel - Protopop al Protoieriei Titu.

Mitropolitul Nifon a mulțumit preoților care au îndeplinit până acum responsabilitățile ce le-au fost încredințate în posturile unde au fost numiți noi titulari, iar pe aceștia ia îndemnat să contribuie cu devotament, jertfelnicie și atașament la intensificarea activității misionare a Arhiepiscopiei Târgoviștei contemporane.

Tot astăzi, în biserica Parohiei Sălcuța, în prezența preoților din jurisdicția acestor unități ecleziale, Înaltpreasfinția Sa a instalat pe noul protopop. În cadrul ceremoniei, după ce Pc. Relatii cu publicul. dr. Ionuț Adrian Ghibanu a dat citire Gramatei mitropolitane de instalare, Înaltul Ierarh a săvârșit slujba hirotesiei întru protoiereu, și ia înmânat Pc. Relatii cu publicul. Ionel Pațanghel, crucea pectorală și brâul roșu, ca însemne statutare ale autorității și ale slujirii sale.

La ceremonie a luat parte conducerea Primăriei orașului Titu: primarul Traian Niculae, viceprimarul Gabriela Chițu, și administratorul public Adrian Marius Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel