Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, gest impresionant pentru una din victimele de la Colectiv

Ionuţ Popescu, 32 de ani, decedat sâmbătă la Spitalul de Arşi, unde a fost internat după incendiul de la Club Colectiv, va fi înmormântat la Râmnicu Sărat, toate cheltuielile de înmormântare fiind suportate de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei.

IPS Ciprian s-a interesat din prima zi de situaţia tinerilor de la Club Colectiv, toate cheltuielile de înmormântare, transportul, coşciugul, vor fi suportate de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Totodată, IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei este alături de familia îndoliată, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al arhiepiscopiei, Dragoş Olteanu.

Potrivit sursei citate, tânărul va fi înmormântat în Cimitirul Eternitatea din municipiul Râmnicu Sărat, iar slujba va fi oficiată de un sobor de preoţi din localitate şi din municipiul Focşani. Ionuţ Popescu, 32 de ani, a murit sâmbătă în timpul unui transplant de piele la Spitalul de Arşi.

El a intrat în stop cardio-respirator, al doilea în decurs de câteva zeci de ore, şi a murit. Ionuţ Popescu lucra la o agenţie de producţii media, design şi publicitate şi venise la club să definitiveze videoclipul trupei Goodbye to Gravity.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel