Argeș: Un bărbat gelos că iubita l-ar fi înșelat acum 20 de ani a dat foc casei

Bărbatul era supărat pe o faptă care s-a întâmplat acum 20 de ani
Bărbatul era supărat pe o faptă care s-a întâmplat acum 20 de ani

Un bărbat a dat foc încăperii în care locuia cu concubina sa, pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, în județul Argeș.

Conform Ziarulargesul.ro, ISU Argeș a transmis că evenimentul, care se putea solda cu consecințe dramatice, a avut în cursul nopții de vineri spre sâmbătă în comuna argeșeană Arefu.

Cuprins de un acces de gelozie după ce a consumat alcool, spun anchetatorii, bărbatul de 78 de ani și-a bătut crunt concubina de 75 de ani, cu care convieţuia, după că și-a adus aminte că femeia l-ar fi înșelat în urmă cu 20 de ani.

A turnat motorină pe uşă şi pe fotoliu

Ulterior, septuagenarul a luat o sticlă cu motorină, a turnat pe tocul şi pe uşa de la intrare, precum şi pe un fotoliu din camera unde stătea femeia și le-a dat foc. După ce și-a dat seama de ceea ce a făcut, s-a dus la un vecin căruia i-a spus ce a făcut şi l-a rugat să sune la 112 și să îl ajute să stingă flăcările. Din câte se pare, cei doi nu au reușit să localizeze incendiul, iar pompierii Detaşamentului Curtea de Argeş au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și au lichidat focul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel