Argeş: Dosar penal pentru o învăţătoare acuzată că a bătut un elev

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală şi fac verificări într-un presupus caz de violenţă în şcoală.

Aceștia au fost sesizaţi de către reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Piteşti că în această unitate sanitară a fost adus de către părinţi un copil care are semne de violenţă şi care susţine că a fost bătut de către învăţătoare.

Conform sursei citate, băiatul este elev la şcoala din comuna Călineşti, iar părinţii acestuia spun că vânătăile de pe corpul copilului au fost făcute de către învăţătoare, notează Mediafax.

Poliţia face verificări pentru a stabili situaţia de fapt în acest caz.

Învăţătoarea acuzată de violenţă, Ana Ionescu, lucrează în sistem de mulţi ani şi recunoaşte că l-a lovit pe copil. Ea le-a declarat jurnaliştilor că l-a lovit pe copil "cu o nuieluşă ca un creion, uşor mai groasă decât un creion", pentru că acesta refuza să înveţe. Cadrul didactic a spus că, în momentul în care l-a scos la tablă pe elev, acesta "făcea pe şmecherul".

Citește și: PROFESOARĂ din Suceava, ANCHETATĂ după ce i-a tăiat bretonul unui elev

Acesta este al doilea dosar de cercetare penală deschis de către poliţiştii argeşeni săptămâna aceasta şi care are ca obiect acte de violenţă produse în şcoală.

Săptămâna aceasta, Poliţia din localitatea Costeşti, judeţul Argeş, a deschis un dosar de cercetare penală după ce părinţii unui elev de clasa a opta au depus reclamaţie pe motiv că fiul lor a fost bătut de profesorul de sport al şcolii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel