Arestat după ce a îndreptat un laser către pilotul unui elicopter de poliție

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din California a fost arestat, după ce a îndreptat un laser albastru către pilotul unui elicopter de poliție care zbura către Aeroportul din Napa după o misiune de survolare, potrivit paginii de Facebook a diviziei CHP - Golden Gate Division Air Operations.

Deși îi fusese laserul îndreptat în ochi, pilotul a reușit să mențină controlul elicopterului datorită faptului că era activat pilotul automat. Departamentul poliției al districtului Solano a răspuns imediat apelului și l-a localizat pe suspect. Astfel, poliţiştii l-au arestat pe bărbat în doar câteva minute. Au mai fost făcute câteva sesizări la Turnul de Control al Bazei Aeriene Travis potrivit cărora avioane militare sau civile au fost lovite de lase în ultimele zile. Chiar dacă nu se știe dacă e vorba despre același suspect, poliția din Solano anchetează cazurile.

Suspectul a fost arestat pentru două infracțiuni. Acesta riscă acuzații federale și amenzi. Orbirea piloţilor cu laserul se pedepseşte cu cinci ani de închisoare şi amendă de 250.000 dolari, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel