ARESTĂRI la marșul pro-Trump. Au fost reținute 10 persoane

AGERPRES
AGERPRES

Poliția din Washington a făcut mai multe arestări la „Million MAGA March”, un marș de susținere a președintelui în exercițiu, Donald Trump.

Poliția din Washington D.C. a făcut 10 arestări la evenimentul „Milionul MAGA March”, un marș popular care a atras foarte mulți oameni în capitala Statelor Unite ale Americii. Arestările includ patru încălcări ale armelor de foc, trei atacuri simple, un atac al unui ofițer de poliție și două conduite dezordonate, potrivit reprezentanților poliției.

Autoritățile au avertizat împotriva luării armelor la miting

„Am văzut câțiva oameni care comunică pe rețelele de socializare și au zis că vor aduce arme de foc în orașul nostru”, a precizat șeful poliției din Washington D.C., Peter Newsham. În capitală, armele de foc pot fi transportate numai cu un permis de transport autorizat de district și chiar și atunci sunt interzise la manifestările publice.

Mii de oameni au ajuns în Washington D.C. pentru a sprijini luptele electorale ale președintelui Trump împoriva rezultatelor care îl favorizează pe președintele Joe Biden și îl proiectează drept câștigător al alegerilor. Protestatarii anti-Trump și Black Lives Matter au intrat în altercații cu fanii lui Trump și au urmat confruntări violente, conform FoxNews.

VEZI ȘI: NEBUNIE în SUA. Susținătorii lui Trump, VÂNAȚI de fanii lui Biden / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel